Konfirmantpåmelding
Borgund 2023

Konfirmanten
Fyll ut feltene med informasjon om deg selv. De feltene med stjerne må alltid fylles ut.
Ved å fylle ut dette skjemaet gir du oss tillatelse til å sende ut informasjon angående konfirmantåret på SMS og e-post.
Fødselsnummer 11 siffer (uten mellomrom):
Fødested:
Er konfirmanten døpt?
Dåpsdato:
Dåpssted:
Her ønsker vi litt informasjon om deg selv.
1. Skriv her om du har behov for tilrettelegging f.eks. i forhold til allergi eller annet.
2. Skriv her om aktiviteter du er med på i fritida og gjerne også hva du har vært med på tidligere i Borgund menighet.
Her kan du skrive et eller to navn til venner du ønsker å være sammen med i gruppe.

Last opp bilde av deg selv. Bildet må være av typen.jpg og mindre enn 1MB.

Skole

Velg opplegget du ønsker og angi prioritet.
Friluft-konfirmant (4 ledige plasser)

Foresatt 1
Gjenta e-post:
Er det noe viktig du synes vi burde vite og det kom ikke opp i skjema så kan du skrive det her.
Jeg/vi kan bidra med:

OBS!!!! Kryss her hvis det er i orden at konfirmantens navn og bilde blir offentliggjort. !!!!!

Foresatt 2
Jeg/vi kan bidra med: