Orgelkonsert med Arne M. Varmedal

«Internasjonale kyrkjekonsertar i Ålesund» startar med orgelkonsert i Borgund kyrkje søndag 21.junikl.19.00.

Verker av jubilantene Louis Vierne og Arild Sandvold, samt Bach/Dupré, Nicolas de Grigny og Mons Leidvin Takle.

Billetter: kr. 150,-. Studenter og barn gratis.
Festivalpass for Internasjonale Kyrkjekonsertar i Ålesund: kr. 750.-.
Vipps, kortterminal eller kontant.

Arne B. Varmedal er født i Alta i 1969. Familien flyttet til Vestnes i 1979 og i 1982 begynte han å fungere som vikarorganist. Etter gjennomført kandidatstudium i kirkemusikk ved Norges Musikkhøgskole i 1994 fikk han stilling som kantor i Hareid. 1996-98 ble han innvilget permisjon for videre studium i solistisk orgelspill (diplom) ved Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst, Stuttgart. Et betydelig Fulbrightstipend muliggjorde ytterligere studier ved New England Conservatory of Music i Boston, 1998-99. Fra 2008 har han vært tilsatt som kantor i Skodje, Ørskog og Stordal.

Internasjonale Kyrkjekonsertar i Ålesund er støttet av Kulturrådet og Stiftelsen Kjell Holm